U bent hier

Nieuwsbrief E-lyse, energiemanagement

Dual branding nieuwsbrief E-lyse

Beste,

We hadden het al aangekondigd. Vanaf maart staat E-lyse, het gloednieuwe energiemanagementplatform voor lokale besturen, er voor jou! Vanaf dan kun je volop aan de slag met E-lyse! 

Hoor het eens van een ander! We vroegen je collega-besturen, die mee E-lyse hebben ontwikkeld en er al een tijdje mee aan de slag zijn, of ze E-lyse zouden aanbevelen.
 
En vandaag al kun je de introductie van E-lyse in je bestuur voorbereiden. Bezorg ons nu al de namen van je collega’s die ook met E-lyse zullen werken, zodat we ze aan onze Eandis-databank kunnen toevoegen. Meer praktische info daarover lees je verder in deze nieuwsbrief.
 
Alvast bedankt en met vriendelijke groeten
Het E-lyseteam
 
 

Bevelen je collega-besturen E-lyse aan?

E-lyse energiemanagement
 
 
 
Ze stonden als piloot mee aan de wieg en kennen E-lyse ondertussen al heel goed. Of ze E-lyse aanbevelen aan hun collega's? Dat hebben we vastgelegd in een filmpje.
 
 
 
 
 

Bezorg ons de namen van je collega-gebruikers

E-lyse energiemanagement
 
Vanaf maart kun jij - als expert - ook toegang verlenen aan andere gebruikersVóóraleer dat kan, moeten wij deze personen in onze Eandis-databank toevoegen.
 
Wat hebben we nog nodig? 
Via de persoonlijke link in de e-mail, die je samen met deze nieuwsbrief ontving, open je een Excelbestand. Daarin vind je een tabblad met de ons reeds gekende contacten binnen uw bestuur. Ontbreken hier nog personen die met E-lyse zullen werken, geef dan in het tabblad ‘NIEUWE contactpersonen’ hun gegevens in.
 
 
Ter verduidelijking:
 
 • In het Excel-bestand bevat het tabblad ‘lijst BESTAANDE contactpersonen’ de bij ons gekende personen binnen uw bestuur. Die personen zal je toegang kunnen geven en een rol toekennen binnen E-lyse.
 • Namen in de lijst ‘BESTAANDE contactpersonen’ die niet meer van toepassing zijn (pensionering of andere job), hoef je niet te wissen. Je maakt die personen binnenkort gewoon niet aan als gebruiker van E-lyse.
 • In het tabblad ‘lijst NIEUWE contactpersonen’ kun je de gegevens toevoegen van nieuwe collega’s die binnen E-lyse zullen mogen werken.
 
Graag deze (aangevulde) namenlijst vóór vrijdag 9 maart terugsturen naar :  energiemanagement@eandis.be. Hier kun je ook steeds terecht met al je vragen over deze lijst en E-lyse. Wij laden elke week de ons toegestuurde bestanden van alle gemeenten op. In een ideale wereld is dat begin maart. Zo kunnen jij en je collega’s vanaf  dag één met E-lyse aan de slag.
 
Met vriendelijke groeten
Het E-lyseteam

Share on social media

Informatie over jouw adres?

 • Jouw distributiebeheerder
 • Klantenkantoren in je buurt
 • Oplaadpunten in je buurt
 • Jobs in je buurt
 • Meterstand doorgeven
 • Beschikbare premies
 • Nieuwe aansluiting aanvragen
 • Aansluitbaar op het aardgasnet

Ga meteen aan de slag

Meer info of vragen?

Veelgestelde vragen