U bent hier

Burenpremie – samen BENOveren met een BENOvatiecoach

Wil je een renovatie niet alleen aanpakken? Heb je twee linkerhanden of schrikt het technisch aspect van een verbouwing je gewoon af? Ben je niet thuis in de wereld van renovatiewerken en heb je geen idee van de administratie die erbij komt kijken? 

Dan is een collectief renovatietraject iets voor jou! Samen met minstens 9 anderen uit jouw buurt, wijk of gemeente pak je een renovatie aan onder begeleiding van een professionele BENOvatiecoach. Hij geeft je persoonlijk advies en neemt je heel wat technische en administratieve taken uit handen. Zo spaar jij tijd en ben je zeker van een juiste aanpak. Bovendien is je inschrijving gratis én volledig vrijblijvend. No strings attached. Waar wacht je nog op?

Wat doet zo’n BENOvatiecoach voor jou en je buren?

Benoveren Coach Ben je benieuwd naar wat een BENOvatiecoach voor jou zou kunnen betekenen maar heb je eigenlijk nog geen duidelijk idee van wat die voor jou kan doen? Wel, onze coaches brengen de volledige toestand van jouw woning in kaart. Niet alleen doen ze aanbevelingen over hoe je je BENOvatie het beste aanpakt en bekijken ze de technische aspecten van je verbouwing, ze gaan ook in op jouw energieverbruik en bekijken welke energiebesparingen mogelijk zijn. Ook op administratief vlak kan je terecht bij jouw BENOvatiecoach. Hij bereidt al jouw offerte-aanvragen voor, begeleidt je bij bestellingen voor de renovatie van je woning, vraagt premies aan en neemt heel wat administratieve taken van je over. En een extra bonus: hij houdt ook een oogje in het zeil bij de uitvoering van de werken. Niks dan voordelen, toch? 

Toch nood aan nog meer overtuigingskracht om een BENOvatiecoach onder de arm te nemen? Ook Ineke kreeg de deskundige hulp van één van onze coaches om haar huis slim te gaan renoveren. “Het ging allemaal heel vlot. De BENOvatiecoach regelde alles: hij vroeg de offertes op, vergeleek ze en volgde de werken op. Ik ben blij dat ik het niet allemaal alleen heb moeten uitzoeken.” 

Komt jouw BENOvatie in aanmerking? 

Overtuigd geraakt en wil je kans maken op een eigen BENOvatiecoach? Dan moet je BENOvatie aan een aantal voorwaarden voldoen. Om deel te kunnen nemen, moet je over een eigen woning beschikken en moet je minstens één van de volgende renovaties gepland hebben

 • Dak -of zoldervloerisolatie
 • Isolatie van de buitenmuren (aan de buitenkant, binnenkant of in de spouw)
 • Vloerisolatie of plafondisolatie van kelders en verluchte ruimtes
 • Plaatsing van hoogrendementsbeglazing (dubbele of driedubbele beglazing)
 • Installatie van een zonneboiler, warmtepomp of ventilatiesysteem
  BENOveren

Hoe schrijf je in? BENOveren

 1. Laat Eandis weten dat je geïnteresseerd bent en meld je vrijblijvend aan. Dat doe je op www.eandis.be/burenpremie
 2. Houd je elektriciteitsfactuur bij de hand want je hebt je EAN-code nodig voor de volgende stap.
 3. Vul het formulier in. 
 4. Vanaf nu nemen wij het van jou over. Eandis gaat op zoek naar 9 anderen uit jouw buurt, wijk of gemeente en wijst je een geschikte BENOvatiecoach toe. Maar je mag natuurlijk ook steeds zelf je buren warm maken voor de burenpremie om zo jouw BENOvatietraject te versnellen. 
 5. Het advies van de BENOvatiecoach is helemaal gratis.

Geen geduld om te wachten tot wij 9 buren voor jou vinden? Dan kan je ook zelf contact opnemen met één van onze gecertificeerde BENOvatiecoaches

BENOveren

Meer weten over de Burenpremie?

Lijst met BENOvatiecoaches
Algemene voorwaarden
Schrijf je in
Veel gestelde vragen Burenpremie
Hoe word ik BENOvatiecoach? 

BENOveren

Share on social media

Informatie over jouw adres?

 • Jouw distributiebeheerder
 • Klantenkantoren in je buurt
 • Oplaadpunten in je buurt
 • Jobs in je buurt
 • Meterstand doorgeven
 • Beschikbare premies
 • Nieuwe aansluiting aanvragen
 • Aansluitbaar op het aardgasnet

Ga meteen aan de slag

Meer info of vragen?

Veelgestelde vragen