U bent hier

Is je klant aansluitbaar

Geef het adres in

Je klant wil zijn woning laten aansluiten op het aardgasnet? Vul hieronder het adres in en je weet meteen of de woning aansluitbaar is. 

Is je klant aansluitbaar op zijn adres?

Meer weten?

Aansluitbare woningen

Controleer of een woning of perceel vandaag aansluitbaar is op het aardgasnet. Als het pand aansluitbaar is, kun je in principe meteen een standaard huishoudelijke aansluiting aanvragen.

Deze lijst is louter indicatief. Heeft je klant bouw- of verbouwplannen? Contacteer dan tijdig Eandis voor concrete afspraken. Deze lijst is niet van toepassing voor de aansluiting van flatgebouwen, appartementen, kleine of middelgrote bedrijven, enzovoort. Ook al komen de straatnaam en het huisnummer voor in de lijst.

Lees al onze brochures rond aansluitingen.
 

Soort aardgas per gemeente

Wil je weten welk soort aardgas er bij je klant wordt verdeeld?
Deze overzichtslijst maakt een onderscheid tussen laag- of hoogcalorisch vermogen.

Voor sommige straten, woningen, kan het soort verdeeld gas afwijken van de vermelding in de overzichtslijst (straten, woningen aangrenzend bij andere gemeenten). Vraag daarvan bevestiging bij Eandis op het nummer 078 35 35 34.

 

Voorziene netuitbreidingen

Raadpleeg ook onze geplande netuitbreidingen.

Per gemeente vind je de woningen die binnen het jaar aansluitbaar zijn. Eandis besteedt veel zorg aan een goede planning. Dit neemt niet weg dat deze lijst louter indicatief is.

De uitvoering van geplande netuitbreidingen is onder voorbehoud van de goedkeuring door de regulatoren van het investeringsprogramma en het tijdig verkrijgen van alle toelatingen en vergunningen. 

Share on social media

Informatie over jouw adres?

  • Jouw distributiebeheerder
  • Klantenkantoren in je buurt
  • Oplaadpunten in je buurt
  • Jobs in je buurt
  • Meterstand doorgeven
  • Beschikbare premies
  • Nieuwe aansluiting aanvragen
  • Aansluitbaar op het aardgasnet

Ga meteen aan de slag

Meer info of vragen?

Veelgestelde vragen